Jeg vil bli kontaktet


Webstep med annenplass i Great Place to Work

Publisert: 20 mars 2012

Webstep tok annenplassen i klassen for virksomheter med mellom 50 og 250 ansatte i Great Place to Work Institute Norge sin 2012-kåring 19. mars. 149 bedrifter deltok totalt i de tre klassene.

For fjerde år på rad har Webstep klatret høyt opp på norgeslisten, og gjør sitt beste resultat noen sinne med årets annenplass. To tredjeplasser og en fjerdeplass står allerede i skapet. Ved kåringen i 2011 klatret Webstep også høyest av samtlige norske selskaper ved å kapre tolvteplassen blant de mellomstore europeiske virksomhetene i undersøkelsen. Total deltok 1400 virksomheter i fjorårets europakåring.

– Vi er veldig, veldig stolte over at kollegene våre har sendt selskapet sitt rett på pallen i en så krevende undersøkelse som dette er. Med topplasseringer fire år på rad, er det rimelig å tenke at her gjør vi mye riktig. Vi bruker undersøkelsen til å ta pulsen på Webstep og i dag har vi fått et tydelig og positivt svar. Det er godt å jobbe i Webstep. Takken går rett hjem til alle våre mer enn 240 ansatte, sier administrerende direktør Kjetil Bakke Eriksen.

Tillit, stolthet og fellesskap er byggesteiner for gode selskaper. Great Place to Work-instituttet, som har 25 års erfaring fra 45 land, og som har gjennomført 5500 virksomhetsundersøkelser motsvarende 10 millioner medarbeidere, ser klare spor. Resultatet av Great Place to Works undersøkelse er mer enn en hype. Det interessante er nemlig hva instituttet har dokumentert at dette betyr i en forretningsmessig sammenheng.

– De kan fortelle oss at trivsel og tillit er lønnsomt. Selskaper som skårer høyt på tillit mellom ledere og medarbeidere, der ansatte er stolte over arbeidsplassen sin og der fellesskapsfølelsen gror, skårer høyere på produktivitet, innovasjon og nyskaping, de opplever jevnt over høyere vekst og mer motiverte medarbeidere, og det er lettere å tiltrekke seg nye kolleger. Dette er helt sentralt for oss som har og ønsker oss Norges beste konsulenter som våre ansatte, sier Kjetil Bakke Eriksen.

I Websteps klasse tok Kantega tredje- og  Miles førsteplassen. I klassen for de største bedriftene toppet Finn.no med Microsoft på andre og Reitangruppen på tredje.

– At vi gjør det så godt med så mange ansatte opplever vi som ekstra stas. Vi ligger helt på grensen til neste kategori – de største virksomhetene – med våre nesten 250 ansatte. Neste år skal vi spise kirsebær med de største selskapene, smiler Eriksen.

På foto, fra venstre: Webstepperne Hans Sigvart Hansen,  Kjetil Eriksen, Petter Tønnesen, Kjell Ljøstad, Arnt Aasen – og Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge.