Jeg vil bli kontaktet


Webstep med NDC til Spektrum

Publisert: 15 februar 2010

Webstep deltar i år på partnerprogrammet til Norwegian Developers Conference, NDC. 2010-konferansen flyttes fra Telenor Arena til Oslo Spektrum og gjennomføres 16. – 18. juni. To sterke Webstepmiljøer innen Java og Microsoft får dermed hver sin konferanse i Oslo sin egen storstue.
– NDC i Spektrum er et nyttig utstillingsvindu og en verdifull arena for oss i Webstep Fokus og i Webstep generelt, sier forretningsutvikler og rådgiver Petter Tønnessen. (Foto: Oslo Spektrum)

– Vi gleder oss til å treffe dyktige folk og få anledning til vise oss fram som et attraktivt konsulentmiljø der konsulentene tas på alvor. Vi skal vise at vi er litt annerledes, sier Petter Tønnessen, som har vært med og løftet Websteps siste avdelingsskudd på stammen fra null til nesten tredve ansatte siden oktober 2007.

– NDC har utviklet seg til et spennende arrangement og en flott arena for  kompetanse og kompetanseutvikling. Vi passer inn og gleder oss. Søsteravdelingen vår i Oslo har vært aktive i JavaZone og er godt fornøyd med Spektrum som arena for nettverksbygging og gode prater med flinke folk i miljøet. Når NDC kommer til Spektrum er vi trygge for at det er en god arena for flinke folk også på vårt felt, sier Petter Tønnessen.

Webstep Fokus håndterer Websteps deltakelse som oslobasert partner i arrangementet, men er ikke de eneste som skal delta. I Spektrum vil Webstep også ha med deltakere fra Trondheim, Bergen og Stavanger

For early birds og andre interesserte, se websidene til årets NDC