Jeg vil bli kontaktet


Webstep med nominasjon og Keynote på Rosingprisen 2014

Publisert: 13 november 2014

RosingRosing Årskonferanse og de årlige Rosing-prisene er Den norske Dataforenings kombinerte julaften, nyttårsaften og 17. mai. Tema for årets konferanse, onsdag 26. november, er mulighetene som ligger i IT-innovasjon, og hvordan nytenkning på innovasjon og samhandling kan bidra til å sikre effektiv håndtering av verdens største, framtidsutfordring; «Endring» – her i Norge.

I år kan vi i Webstep glede oss litt ekstra over at lederen vår, Group CEO i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen, både er nominert til prisen årets toppleder og invitert inn som første Keynote ut, i egenskap av leder for av en av Europas beste arbeidsplasser, klassifisert av Great Place to Work Institute. Kjetil etterfølges av Anita Traaseth i Innovasjon Norge og Berit Svendsen i Telenor. Jonathan MacDonald, kjent som en av de beste TedX-foredragsholderne gjennom tidene og top-of-the-shelf hjelpende hånd til selskaper som Google, Apple, Nestlé og IKEA, avslutter Keynote-sesjonen.

Les mer om Rosingkonferansen og prisene her

Mer enn 300 spendte og engasjerte mennesker fyller Kulturkirken Jakob i Oslo 26. november, og Kjetil Bakke Eriksen gleder seg til å treffe dem:

– Dette er et flott klapp på skulderen til oss som jobber for å skape et unikt arbeidsmiljø og bidra til verdiskaping for kundene våre, samtidig. Som IT-konsulentselskap sitter vi på en unik måte midt i den fremtidsrettede teknologien, hele tiden, hver dag. Teknologi danner kjerne i alle leveransene våre som selskap, vi utvikler innovative løsninger og tjenester med den ute hos kundene våre, og teknologien hjelper oss i den livsviktige samhandlingen internt. Dette blir sentrale poenger for meg i min Keynote. Med Great Place to Work-topplassering to år på rad og plass på topplisten for Europa, er det et poeng i seg selv at arbeidsmiljø, lønnsomhet og profesjonalitet kan gå hånd i hånd i en teknologirettet og innovativ bedrift, sier Kjetil Bakke Eriksen, som også er nominert i klassen for årets toppleder.

– Toppleder-nomineringen er selvsagt veldig stas den også, spesielt siden juryen består av solide fagfolk som selv har oppnådd mye. Det blir hard konkurranse og jeg har full tillit til at juryen sender en verdig kandidat til topps. Det morsomme er – som i fjor – at vi kjenner igjen mange av de nominerte fra kundesiden vår. Dette er faktisk ekstra stas. Det er noe eget å få jobbe for og sammen med de flinkeste,  avslutter Kjetil Bakke Eriksen.

Rosing-arrangementet avsluttes med prisutdelingen. I tillegg til prisen for årets toppleder, skal det deles ut priser for årets IT-direktør, IT-sikkerhetspris, årets Girl Geek og Rosings Hederspris.