Jeg vil bli kontaktet


Webstep ny Qlik-partner

Publisert: 15 februar 2013

Denne uken ble Webstep Qlik-partner. Partnerskapet kommer etter at det kraftige BI-verktøyet lenge har vært i verktøykassen vår i kraft av sin kvalitet, sine muligheter og hva vi har fått til sammen med kundene våre.

Self Service-verktøy
To av kundene våre, Canal Digital og Fjordkraft, har engasjert oss i store BI-prosjekter der Qlik har vært valgt og der resultatene er oppsiktsvekkende. Begge casene er gode eksempler på effektiv bruk av Qlik, og begge har ført oss videre til nye caser med Qlik i bagasjen.

Se Qlik sin egen informasjon om Fjordkraft-prosjektet 

Webstep er et “Just Do It-selskap” som skaper resultater sammen med kundene våre. Realisering av forretningsverdi med Qlik er ikke noe unntak, sier avdelingsdirektør for Business Intelligence-avdelingen vår i Oslo, Webstep Innsikt, Øyvind Thoresen, som er glad for å ha avtalen på plass.

Business Discovery
–Qlik er et unikt Business Discovery-verktøy der den asossiative datamodellen skaper en unik og kort vei fra behov til resultater. Med gode data og godt grunnarbeid i bunn, skapes store muligheter, ikke minst for de som vanligvis har løst sine utfordringer i en skog av Excel-ark og som trenger presise og innholdsrike analyser raskt. Qlik har en lav terskel til å kunne brukes på svært høyt nivå, sier Øyvind.

BI On the Go
I jobbhverdager der tålmodigheten på rapportventingsfronten er ikke-eksisterende. kommer Qlik inn med full styrke i følge Øyvind. – Qlik er sterk på simuleringer og veldig enkel å “leke med”. Med gode data i bunn, inviterer Qlik til ny informasjon i nærmest hvilke som helst dimensjoner. Det går på tvers av dimensjoner som fag, geografi, tid og organisasjonsgrenser. Verktøyet egner seg svært godt i virksomheter som har gjort store investeringer i BI og som ønsker å kapitalisere på investeringen sin gjennom å flytte analyse og simuleringskraft ut i forretningen. I stedet for å vente i uker på rapporter, kan brukerne enkelt lage dem selv. Når data i tillegg kan dumpes ned på en PC eller hentes fram som informasjon via mobil og brett, forklarer dette hvorfor Qlik har gjort det så skarpt som de har, sier Øyvind.

Ta kontakt og få våre kunders suksesshistorier
Er du nysgjerrig hva vi har fått til med Qlik? – Ta kontakt! er meldingen fra Øyvind. – Canal Digital-historien er verd å lytte til. Hva de fikk til når nakne fakta kunne presenteres enkelt og ukomplisert. Etter resultatene i Norge, rulles løsningen nå ut i Sverige, Danmark og Finland. Qlik har imponert og vi kan bekrefte det.

Ring eller mail Øyvind her