Jeg vil bli kontaktet


Webstep og mobilitet – i pakt med Gartner

Publisert: 22 januar 2014

MobilitetHøsten 2013 flagget Gartner omsetningssvikt for PCer sammen med melding om mer enn 50% stipulert økning i omsetningen av nettbrett. På Barcelona-konferansen i november seilte mobilitet opp som global trend sammen med sosiale medier, cloud og Internet of Things.  Og du skal ikke langt fra husveggene for å se at både privat og profesjonelt liv er ettertrykkelig bundlet sammen med de mobile enhetene.

Arbeid der du er på det du har, er en trend i vekst, og for oss har mobilitet lenge vært en av våre tjenesteleveranser. Våre konsulenter har erfaring med å utvikle applikasjoner for små, mellomstore og store organisasjoner, basert på omfattende erfaring i å håndtere ulike mobile plattformer som iOS, Android og Windows Phone, samt HTML5-baserte mobile web-applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett. Vi var tidlig ute med å se potensialet i mobile løsninger og har levert en rekke løsninger på dette området,  noe også våre mange referanser på området tydelig signaliserer.

Vi har laget app for 150.000 bankkunder, tilrettelagt nettbrett for smertebehandling, løftet eiendomsmegler fra web til mobil og utviklet app for diabetikere blant veldig mye annet. Med Webstep som samarbeidspart har du tilgang til konsulenter som har vært ute en vinternatt før, og som kan gi dine eksisterende applikasjoner eller systemer «bein å gå på».

Les mer om tjenesteområdet mobilitet hos Webstep

Kontakt oss om mobilitet!