Jeg vil bli kontaktet


Webstep partner for NDC 2011

Publisert: 12 mars 2011

Norwegian Developers Conference, NDC, er Norges største konferanse for .NET og Agil utvikling. I år som i fjor er Webstep partner på konferansen, og vi ser fram til å møte deg på standen vår i Spektrum 8. – 10. juni.  Mer enn 1300 deltakere deltok på fjorårets konferanse og arrangøren akter å gjenskape suksessen fra i fjor.

Listen over speakere er under etablering, mange gode navn er på plass, og årets konferanse fronter med blant annet Scott Guthrie, Corporate VP for .NET utviklingsplattformen, Agil-guru Robert C Martin – og grossist på speakerstolen i store konferanser som TechEd og Microsft’s PDC, Billy Hollis. Komplett speakerliste finner du her.

– Dette er en viktig konferanse for våre egne, ikke bare i Webstep Fokus, men også fra våre sterke miljøer i Bergen, Stavanger og Trondheim, sier Petter Tønnessen i Webstep Fokus, som koordinerer Websteps partnerskap med NDC.  I tillegg til å være en arena for faglig påfyll, er NDC en god anledning til å bli kjent med Webstep. – NDC er ”a great place to be”, og for oss som nettopp har vist at vi kommer best ut av konsulentselskapene i Great Place to Work, er dette en fin arena å være på med våre historier, hvem vi er og hva vi står for, sier Petter Tønnessen.

Billettkjøp til konferansen gjør du her – og vi ønsker arrangører og deltakere lykke til.