Jeg vil bli kontaktet


Webstep passerer 300 i Norge!

Publisert: 1 oktober 2014

AWS_folder_2– og nesten 400 hvis du tar med Sverige. Og det gjør vi 100%, sier Kjetil Bakke Eriksen, konsernsjef i Webstep. Det startet med fire gründere i april 2000. Nå er det lille selskapet blitt stort – med en vekst på 100 ansatte bare gjennom de siste fire årene. – Vi liker å kalle oss det lille, store selskapet, siden vi har belegg for det, sier en tydelig stolt konsernsjef og webstepleder, som for ti år siden startet opp Websteps osloavdeling.  – Oslo alene har passert 200 ansatte fordelt på fem avdelinger, sier han, og mener at her ligger mye av forklaringen.

Sterke avdelinger

– Vi bygger avdelinger som hver for seg ikke er for store. Avdelingene våre har rygg til å bære seg selv og de styrer sine egne kjerneprosesser, rekrutteringen og kvalitetssikringen av sine ansatte, salgs- og markedsarbeidet og oppfølging av sine egne kunder og konsulenter. Når du har ti sånne avdelinger, blir det fort 300 av det, sier Eriksen, som nå deler tiden sin mellom Norge og Sverige.
– Med Webstep til stede i Stockholm og Malmø, med i alt fem avdelinger, nærmer vi oss 400 ansatte nå. Det betyr betydelig leveransekraft, spesielt med tanke på at vi bare ansetter seniorkonsulenter – eller premiumkonsulter, som våre svenske venner betegner sine ansatte. Det er et godt begrep. Premium sier mye mer enn senior, sier Eriksen.

I alt ni nye ansatte ønskes velkommen i oktober

1. oktober er første arbeidsdag i Webstep for åtte seniorkonsulenter; en i Trondheim, en i Bergen, en i Kristiansand og syv i Oslo, fordelt på fire av avdelingene der. Dagfinn Haslebrekk er ny selger, rådgiver og prosjektleder i Trondheim, fra TietoEnator.  Litt lengre ned på kysten har Kathrine Slettevold første dag på jobb i Bergen som prosjektleder. I Kristiansand er ventetiden slutt for Anders Høibakk som kommer fra Aker Solutions.

Osloavdelingene våre får seks nyansatte alene

I javamiljøet vårt i Webstep Consulting har Johnny Horvi fra Accenture og Magnus Steine fra Inmeta sine første arbeidsdager. På .Net, i Webstep Fokus, kommer Håvar Stavseth fra Steria, mens Jone Andreas Berg kommer til det rene prosjektleder- og testledermiljøet i Webstep Partner. Websteps satsning på IT-infrastruktur har to nye på listen, der Per Livrud som lenge har jobbet utleid til Evry allerede er i gang, mens Pascall de Ghellinck er på plass fra Cognizant Technology Solutions.

– Vi er stolte over at vi har bygget et attraktivt selskap der flinke folk kommer for å jobbe sammen med andre flinke folk. Det er klart at dette gir oss en enorm styrke i markedene for  våre tjenester, avslutter en gratulerende konsernsjef Kjetil Bakke Eriksen.