Jeg vil bli kontaktet


Webstep runder 250 med 12 nyansatte i fire byer!

Publisert: 31 juli 2013

Jon_Are_Storlokken_Webstep_Oslo_PartnerEttersommeren og august går inn med fanfarer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. 12 nye og flinke seniorkonsulenter og prosjektledere har sine første arbeidsdager 1. august. Oslo får syv nyansatte på plass, Bergen får tre og Stavanger får hver sine. Flere er på vei inn de neste månedene og Webstep runder nå 250 ansatte.

12 nyansatte på en måned
I Oslo får Jon Are Storløkken (bildet) med seg to nye kolleger i Websteps avdeling for prosjektledelse. Dette er Håkon Tjernshaugen Ombudstvedt og Christer Melsgård. Det sterke javamiljøet styrkes med to seniorer når henholdsvis Vetle Valebjørg og Ronny Roska har sine første arbeidsdager i Webstep. I Business Intelligencemiljøet går august inn med to nye – når Erlend Nygård og  Lars Martin Bredal starter opp. I Bergen er Mikael Karlsson ny seniorkonsulent, sammen med Kjell Øyvind Eide. Ny er også Thommas Hetlevik (Mer informasjon kommer) som er ny seniorkonsulent innen Business Intelligence i Bergen. I Stavanger applauderes Benny Hjertaas  inn til sin første arbeidsdag, mens Marius Bjørnstad Kotsbak opplever det samme i Trondheim.

Rekord i Webstep
Dette gir tolv nyansatte og et ytterligere byks for Webstep. Dette er flest nye inn på en enkeltmåned, noe administrerende direktør og konsernsjef Kjetil Eriksen er godt fornøyd med som leder for en av Europas aller beste arbeidsplasser:

– Det viser at vi er en attraktiv arbeidsgiver og at konsulentene våre er etterspurt som følge av renomméet til kolleger som har kommet før dem. De er vår ambassadører ute hos kundene og det beste beviset på hva vi kan skape sammen med kundene våre i oppdragene vi løser. Det er dette vi er bygget for og sterke på: Å rekruttere og ha evnen til å levere dyktige folk til flinke kunder, sier Eriksen.