Jeg vil bli kontaktet


Webstep søker leder for prosjektledelse- og testledelse-enhet i Oslo

Publisert: 5 august 2011

– Tiden er inne for å skape en enhet rendyrket for flinke folk innen prosjektledelse og testledelse i Oslo. Nå skal vi ansette leder for enheten og dermed inn i dialog med de som både har evner og lyst til å være med og styre denne reisen fra starten, sier konsernsjef i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen.

Har bevist at vi får det til
Siden 2007 har Webstep etablert og vokst fram vellykkede spesialenheter i Oslo både for tjenester på microsoftteknologi og Business Intelligence. Utgangspunkt var hovedstadens sterkeste seniormiljø på tjenester på java, bygget opp fra 2004. Nå opererer de tre tjensteleverende enhetene for Java, Microsoft og Business Intelligence skulder ved skulder fra våre moderne og svært gode lokaler i Lilleakerveien 8. Samlet slagkraft og leveranseevne er på mer enn 100 medarbeidere i Oslo av 230 i Norge. Webstep har de siste tre årene vært blant de øverste på listen over selskapene i Great Place to Work, og ble i 2011 det norske selskapet som kom høyest blant SMB-selskapene i den Europeiske kåringen.

– Vi har masse erfaring og et herlig kollegium for å skape og virkelig få ting til når vi etablerer våre enheter. Trivsel, tall og vekst er de beste bevisene på det. Det vi gjør nå er å skape handlingsrom og karrieremuligheter for flinke folk innen fagfeltene prosjektledelse og testledelse i Oslo. Første trinn nå er å ansette en dyktig leder for enheten. Der er vi nå, sier administrerende direktør Kjetil Bakke Eriksen.

Er du lederen vi leter etter?
– Vi er på jakt etter personen som kan ta ansvaret for å bygge opp prosjekt- og testledelse-enheten til en slagkraftig enhet. Rollen vi gi muligheter  til å bygge opp et sterkt kompetansemiljø med eget budsjett- og resultatansvar. I tillegg vil lederen være med og prege hvordan denne tjenestelinjen skal utvikles, forteller Kjetil Bakke Eriksen. De viktigste kvalifikasjonene er disse:

  • Kompetanse og ønske om å selge tjenester på fagområdene prosjektledelse og testledelse
  • Faglig sterk på fagområdet – og flink med kunder og ansatte
  • Motivert for å bygge et fagområde innenfor en suksessrik selskapsstruktur
  • Evne til og motivasjon av å arbeide for å nå ambisiøse mål

De som kjenner seg igjen i dette, kontakter Konsernsjef Kjetil Bakke Eriksen på  982 98 008 eller kjetil.eriksen@webstep.no

Se også annonse på Finn

Kort om oss
Webstep er Norges ledende, rene senior IT-konsulentselskap. Selskapet er lokalisert i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi er et rent tjenesteorientert selskap og leverer tjenester rundt utvikling, integrasjon, arkitektur, business Intelligence, prosjektledelse og testledelse. Selskapet har 230 ansatte og forventer en omsetning i 2011 på  320 MIO. Webstep har et prisbelønnet arbeidsmiljø preget av høy trivsel og med en evne til å trekke til seg og beholde svært dyktige ansatte.