Jeg vil bli kontaktet


Webstep sponser Smidig 2011

Publisert: 10 oktober 2011

For femte gang inviterer entusiaster i fagmiljøet til Smidig-konferansen som avholdes 14. til 15. november på Radisson BLU Plaza Hotel Oslo. Også i år er Webstep stolt sponsor av Smidigkonferansen. Vi ønsker entusiastiske arrangører og deltakere lykke til, og sprer gjerne entusiastenes egne og gode argumenter for å delta:

  • Fagmiljøet rundt smidige metoder i Oslo er blant verdens mest aktive og slår fast at de har flere scrummastere og flere smidige prosjekter per innbygger enn noe annet sted i verden. Dette gjør sitt til at det er utrolig mange mennesker som har erfaringer med smidige metoder og som har noe å dele med andre.
  • Smidig-konferansen er en konferanse for og av fagmiljøet selv. Her får du høre hvordan andre prosjektdeltakere som deg takler hverdagen i sine smidige og kanskje ikke så smidige prosjekter, og du får du stiftet nye bekjentskaper som er i samme situasjon som deg selv. Du får også forsterket de bekjentskapene du har og lært hvor mye både fagmiljøet og du selv har å by på.
  • I fjor var over 15% av deltakerne også foredragsholdere, noe som skaper en unik atmosfære. Ikke bare får du høre interessante foredrag, men det er lett å snakke med foredragsholderne gjennom hele konferansen.

Det er nå åpnet for påmelding både for deltakere og foredragsholdere. Det er allerede kommet inn mange spennende forslag til programmet. Les mer og meld deg på via nettsidene til Smidig – og følg @smidig på Twitter!