Jeg vil bli kontaktet


Webstep stolt sponsor av Trondheim Developer Conference 2013

Publisert: 4 september 2013

TDCTrondheim Developer Conference , TDC, har utviklet seg til en hit i fagmiljøet i Trondheim. Fjorårets konferanse fikk stoppsignal på 300 deltakere. Årets konferanse har satt stø kurs mot 400. Og Webstep er med. Arrangementet går av stabelen 28. oktober på Clarion Hotel & Congress på Brattøra.

Påmelding her

Ketil Ingebrigtsen , Webstep i Trondheim, er ivrig bidragsyter og sponsor-ildsjel i årets TDC-komite. Han promoterer TDC ofte og gjerne:  – Både jeg og webstepleder i Trondheim, Save Asmervik, er med i programkomiteen for arrangementet. TDC  er viktig for fagmiljøet og konferansen er godt mottatt. På årets TDC  har vi websteppere gleden av å ha med kollega Anders Walla på fagprogrammet også, sammen med en hel rekke spennende fagfolk; lokale, nasjonale og internasjonale. Vi er i rute og dette blir svært bra, sier Ketil.

Av og for utviklere
TDC er av og for utviklere – og en møteplass mellom utviklere,  softwarearkitekter, prosjektledere, designere og IT-ledere. – Webstep er med som støttespiller, utstiller og sponsor. At TDC har hatt den positive utviklingen arrangementet har hatt, viser at det er et viktig arrangement i Trondheim, det et godt initiativ og det holder høy kvalitet. Da er det enkelt å støtte arrangementet. Dessuten trenger du  ikke være trønder for å melde deg på, men du må være rask! Dørene lukkes på 400, sier Ketil.