Jeg vil bli kontaktet


Webstep tungt inne på JavaZone

Publisert: 4 september 2010

Webstep stiller med 8 innledere, lyntalere og erfaringsrapportører på årets JavaZone i Spektrum. Anders Bjørnestad, Totto Hetland, Anders Sandvig, André Wiik, Trond Eliassen, Cato Eik, Henrik Østerlund Gram og Øyvind Thoresen skal alle holde innlegg. Webstep har flere pågående Webstep-prosjekter for tiden og Skyen definerer innleggene fra Webstep på årets storsamling i Spektrum. Tradisjonen tro stiller vi som partner med egen stand og inviterer deg til å møte oss på Webstepsonsede Café Con Bar onsdag kveld, 8. september.

Med «Cloud Psychology – hvordan realisere smarte løsninger» skal Totto Hetland og Anders Bjørnestad foreta en case-orientert gjennomgang av de psykologiske barrierer som hindrer norske bedrifter i å realisere gevinstene ved cloud computing. Anders skal også kjøre experience report på «HA-løsning anno 2010» og setter kursen mot skyen for løsninger trygt, raskt og billig. André Wiik presenterer «Why REST-afarians live shorter» og setter søkelyset på hvorfor REST-baserte tjenester er blitt populære og mange ønsker å bruke det i stedet for webtjenester og SOA. Anders Sandvig spør og svarer under vignetten «Hvilke skyer finnes og hvilke trenger du» og byr på klassifisering og bruksmuligheter. Trond Elisassen og Cato Eik fokuserer på persisteringsalternativer i forhold til «go» og «no go» i skyen. Øyvind Thoresen har morderiske planer overfor Excel-mafiaen, utført med finesse og kløkt i øvre skylag. Eller «DV/BI til massene» som han lover. Henrik Østerlund Gram inviterer til å løfte bliket fra debuggeren og presenterer gode grunner for et nytt perspektiv gjennom erfaringsrapporten «Drop the debugger and become a better programmer».

Mer enn 60 websteppere er klar for årets JavaZone og representerer antakelig den største delegasjonen på arrangementet.  Den fullstendige kjøreplanen for de ulike sesjonene finner du her. Materiellet fra websteppernes presentasjoner kan du laste ned her

Takk til alle frivillige i Javabin for alle timene som er ofret for nok en gang å rigge flaggskipet JavaZone i Oslo Spektrum!