Jeg vil bli kontaktet


Webstepjulegave til Haydomhospitalet i Tanzania

Publisert: 13 desember 2010

I stedet for julegave til kunder og samarbeidspartnere gir Webstep, tradisjonen tro, en pengegave til et godt formål.

I år går gaven til Haydomhospitalet i Tanzania, der Senter for internasjonal helse driver viktige prosjekter både på feilernæring og på pustehjelp for nyfødte.

Mer enn femti dyktige forskningsassistenter overleverer innsamlede data til kontroll, bearbeiding og dataregistrering ved sykehuset. Dagens fasiliteter for denne jobben er enkle og trange, og det har lenge vært et samtaletema å få et bedre bygg til dette formålet. Gaven fra Webstep sikrer oppføring av et «firedobbelt» og funksjonelt containerbygg, tilpasset dagens behov.

– Dette snakker vi om hele tiden. Det er utrolig trangt her og en slik julegave vil bli satt stor pris på. Det vil også være en svært  synlig og merkbar effekt av gaven. 50 hardarbeidende og dyktige forskningsassistenter vil ha stor glede av dette hver dag, sier en fornøyd Erling Svensen, forskningskoordinator for Haydomhospitalet.

Webstep ønsker lykke til med nybygget som blir satt opp i løpet av første kvartal 2011.

I Webstep har vi bak oss det beste året noensinne. Vi opplever fornøyde kunder og runder 210 ansatte i disseførjulsdagene.  I de fire Webstep-byene Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim ser vi fram til 2011, takker alle vi har samarbeidet med gjennom året som går mot slutten, og ønsker alle en fredfull jul og et godt nytt år.