Jeg vil bli kontaktet


Webstepjulegaven til Sabona

Publisert: 16 desember 2011

Tradisjonen tro har Webstep støttet et veldedig prosjekt nå i førjulstiden. I år får stiftelsen Sabona og Ynghild Solholm hardt tiltrengte penger blant annet til juleinnkjøp til innbyggerne i  landsbyen Dopota i Zimbabwe og til brønnboreprosjekt samme sted.

I en årrekke har Webstep valgt å gi julegaven til prosjekter og miljøer med vilje og evne til å hjelpe andre, i stedet for juleoppmerksomheter til våre kunder og samarbeidspartnere. Det har blitt godt mottatt.

Sabona har som visjon å skape vekst for land og folk i et hardt prøvet Zimbabwe. Fokuset er hjelp til selvhjelp, midler direkte fram og fokus på likeverd og verdighet. Dette synes vi er verd å støtte.

Ynghild Solholm er et levende bevis på hva det går an å få til med en drøm om å kunne hjelpe og evnen til ikke å gi seg før oppgavene er løst. Webstep anbefaler et besøk på Sabonas nettsider og gjerne også også et fadder- eller bedriftspartnerskap med stiftelsen!

På denne måten takker vi våre oppdragsgivere for godt samarbeid i året som nå går mot slutten. Ha en fredfull julehøytid og et godt nytt år i 2012, alle sammen.