Jeg vil bli kontaktet


Anders_Helling_Webstep_Innsikt

Anders Helling

Seniorkonsulent Business Intelligence
Webstep Innsikt, Oslo


+47 911 97 651
http://www.webstep.no Cell +47 911 97 651

Last ned vCard

Oslo Lufthavn Gardermoen hentet Anders fra Steria i 2007 og i 2013 kom han til Business Intelligence-spesialistene i Webstep Innsikt. Anders er en Senior BI-konsulent med over 12 års erfaring fra IT bransjen som er lidenskapelig opptatt av Informasjon, Business Intelligence og Datavarehus. Han har fortid fra Steria AS og Oslo Lufthavn Gardermoen AS. Anders har opparbeidet en tverrfaglig bakgrunn med erfaring fra både kunde og leverandørsiden.  Han har erfaring med flere ulike BI-verktøy som utvikler, løsningsarkitekt og prosjektleder og er spesialisert på Oracle generelt og OBIEE spesielt.

Hos Steria har Anders jobbet med store virksomhetskritiske systemutviklingsprosjekter for Telenor, datavarehusløsninger for Toll og avgiftsdirektoratet, samt innføring av nye Oracle produkter for Forsvaret. I OSL har han jobbet med innføring av Business Intelligence (BI-arkitekt), analyse og rapporteringsløsninger. Hans arbeidsoppgaver har bestått av forretningsmessig planlegging samt utvikling av de tekniske løsningene.

Anders har prosjekterfaring fra forskjellige bransjer og har jobbet med forskjellige teknologier, trives både med teamarbeid og selvstendige oppgaver, og finner motivasjon i å løse kundens utfordringer.