Jeg vil bli kontaktet


Nhat_Ann_Tran_Webstep_Oslo

Anh Tran

Testleder - Seniorkonsulent
Webstep Partner, Oslo


+47 958 75 592
http://www.webstep.no Cell +47 958 75 592

Last ned vCard

Anh er sivilingeniør i kommunikasjonsteknologi fra NTNU og kom til Webstep i april 2013 fra Visma Consulting AS, med solid bakgrunn for rollen som konsulent i krevende organisasjoner og teknologimiljøer.

Ahn har omfattende praktisk erfaring og sterk kompetanse innen fagområdet testing, hvor hun i flere år har vært med i noen av de mer krevende IT-prosjekter som er gjennomført i NAV. Hun er dyktig til å samle informasjon slik at hun får overblikk og kontroll i forhold til sine ansvarsoppgaver. Denne drivkraften gjør det mulig for henne å være proaktiv på basis av relevant informasjon, og hun kan dele den med andre interessenter, til beste for prosjekt og oppdragsgiver.

Ahn er en sterk relasjonsbygger,  hun gir og inngir tillit til de hun jobber nært sammen med, hun er flink på kunnskapsdeling og en verdifull rådgiver . En vellykket produksjonssetting med få – eller helst ingen –  feil, og hvor hun aktivt har vært med på å påvirke, gir Ahn den gode følelsen.

Anh er sertvifisert ISTQB Advanced Level Test Manager, på ISTQB Foundation Certification Sotware Testing, hun er HP Certified Professional, sertifisert Scrummaster og Sun Certified programmer for Java.