Jeg vil bli kontaktet


Arild_bøifot_webstep_fokus

Arild Bøifot

Seniorkonsulent
Webstep Fokus, Oslo


+47 416 78 583
http://www.webstep.no Cell +47 416 78 583

Last ned vCard

Arild er en kvalitetsbevisst og løsningsorientert utvikler med en pragmatisk tilnærming. Han har erfaring fra et bredt spekter av bransjer, og er vant til å lære seg nye domener raskt. Arilds oppfatning er at domenekunnskap, erfaringer, teknologier og verktøy inngår i en verktøykasse. Valget av verktøy styres av kundens utfordringer og prosjektets natur.

I tillegg til dette er Arild fokusert på å skrive testbar, lesbar og vedlikeholdbar kode, og har alltid hatt en sterk interesse for ny teknologi. I de siste årene har fokus vært spesielt rettet mot WPF, Silverlight og WCF, med et innslag av databaser (Oracle og SQL Server). Han har jobbet med dette siden 2008, og har gjennom det et verdifullt erfaringsgrunnlag rundt fordeler og utfordringer teknologiene bringer.

Arild innehar tre Microsoft Certified Application Developer sertifiseringer og en Microsoft SQL Server 2005 Business Intelligence sertifisering. Han er også Certified Scrum Master.

Engasjementet hans for faget gjør at han holder seg kontinuerlig oppdatert på nye metodikker og den nyeste teknologien. Arild er en produktiv lagspiller og en hyggelig kar med godt humør.