Jeg vil bli kontaktet


Arjan_Einbu_Webstep_Fokus_Oslo

Arjan Einbu

Seniorkonsulent
Webstep Fokus, Oslo


+47 480 06 505
http://www.webstep.no Cell +47 480 06 505

Last ned vCard

Arjan er en dyktig .Net-utvikler og anerkjent kursholder, og kom til Webstep i desember 2015. Arjan har tung operativ windows- og weberfaring fra .Net-plattformen, og fartstid på denne siden plattformen ble etablert.

Arjan er en entusiastisk tilhenger av agile metoder som Scrum og XP, og av testdrevet utvikling. Han er en ypperlig pedagog, en egenskap egnet for å skape effektive og læringsdyktige team, med tilsvarende god kapasitet til å nå forretningsmessige mål gjennom gode IT-prosjekter. Dette gjør ham også behagelig og trygg å jobbe sammen med, siden kunnskapsutvikling og kunnskapsdeling har en sentral plass i arbeidet han gjør.

Arjan har omfattende erfaring og domene- og sektorkompetanse, og tung erfaring på utvikling av et bredt spekter løsninger både som utvikler og arkitekt. Arjans faglige styrker reflekteres blant annet i kursene han holder i regi av Program Utvikling, der C# .Net utvikling, HTML5, CSS3 og Javascript er i fokus. Arjan er også MCT-, MCSD.NET- og MCDBA-sertifisert.