Jeg vil bli kontaktet


Arne F. Østvold

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 959 48 929
http://www.webstep.no Cell +47 959 48 929

Last ned vCard

Arne kom til Webstep i oktober 2016, som senior full-stack systemutvikler med hovedvekt på Java-teknologi. Utdannelsen sin har han fra NTNU og University of California som sivilingeniør / Master of Technology, og erfaringen  fra mange forskjellige prosjekter og roller, som utvikler, techlead og utviklingsleder.

De senere årene har Arne jobbet som utviklingsleder og utvikler for prosjektet Nettmøte hos en av våre bankkunder. Prosjektet skal realisere en teknisk plattform for enkelt å kunne tilby videokonferanser mellom rådgivere og kunder. For samme oppdragsgiver har han også vært techlead og utvikler for Nettbank privat med ansvar for at den tekniske kvaliteten på leveransene oppfylte kundens viktigste mål; sikker og stabil drift. Arne var også involvert i arkitektur og estimering av prosjekter, samt code review og integrering av prosjekter som leverte inn til nettbanken. I prosjektet «Ny Portalarkitektur», der all funksjonalitet i den eksisterende nettbanken skulle konverteres over til den nye arkitekturen, var han utvikler og leveranseansvarlig.

Arne er en effektiv og kvalitetsbevisst konsulent som det er lett å samarbeide med. Han tar gjerne på seg ansvar og leverer på det ansvaret han bærer, noe som gjør ham stødig og god i de rollene han trer inn i.