Jeg vil bli kontaktet


Arne Kristian Jansen

Seniorkonsulent
Webstep Stavanger


+47 41821433
http://www.webstep.no Cell +47 41821433

Last ned vCard

Arne Kristian kom til Webstep i oktober 2016 og er en svært allsidig og dedikert utvikler med stor evne til å sette seg inn i nye fagfelt, tilegne seg ny kunnskap og anvende det han har lært. Han er svært flink til å forstå og se kundens/brukerens behov og ønsker å gjør sitt ytterste for å imøtekomme dette. Arne Kristian liker å ta ansvar og kunne levere over forventning.

Med utgangspunkt i sin master i matematikk og fysikk, og gjennom tidligere stillinger har Arne Kristian tilegnet seg et vidt spekter av kompetanseområder. Han har blant annet vært med å utviklet på ROV-simulatoren til Oceaneering, MIMIC, og vært med å utvikle forskjellige 3d-visualiseringsløsninger og verktøy for olje- og gassindustrien. Et godt bilde på omstillings- og læringsevne er at han de siste to årene har vært med å utvikle et fullstendig finans- og administrasjonssystem innenfor transportbransjen.

Arne Kristian er strukturert og løsningsorientert, og jobber godt både selvstendig og i team. Han tar gjerne ansvar i prosjekter, men kan også gå inn som en produktiv ressursperson i et utviklingsteam. Bakgrunn fra anbuds- og salgsarbeid gjør at han også er flink til å sette seg i brukerens og forretningens sted, evner raskt å forstå deres utfordringer og løsningsbehov, og se hvordan han konkret kan bidra til å skape gode løsninger.