Jeg vil bli kontaktet


Åse Velure Tretten

Senior prosjektleder
Webstep Bergen


+47 950 52 408
http://www.webstep.no Cell +47 950 52 408

Last ned vCard

Åse Velure Tretten kom til Webstep i Bergen 1 2016  medbringende 16 års erfaring fra IT-bransjen. Hun har solid erfaring som både testleder og prosjektleder fra komplekse systemutviklingsprosjekter, og har fartstid og kompetanse fra alle domener i DNB konsernet, herunder Liv, Forsikring, Finans, Bank og Betaling.

Åse har erfaring med å lede større og komplekse prosjekter og programmer, ofte flere samtidige og selvstendige prosjekter. Hun har ledet tekniske infrastrukturprosjekter, forretningsprosjekter, prosessforbedringsprosjekter og integrasjonsprosjekter. Hun har også internasjonal erfaring fra Sveits, Sverige, Latvia og Litauen og har arbeidet sammen med store systemleverandører som HCL, TCS, Infosys og Evry.

En av Åse sine store styrker er evnen til å bygge bro mellom forretning og IT-organisasjonen og mellom leveranseområdene og oppdragsgivere. Hun har et høyt kvalitetsfokus og bruker sin profesjon som testleder og prosjektleder til å skape merverdi for kunden. Prosjektene skal leveres i henhold til avtalt tid, kost og kvalitet, men det er også viktig å ha fokus på bygge gode relasjoner og team. Arbeidsmetodene hennes bærer preg av effektivitet og løsningsorientering, og Åse evner både å tenke helhetlig og å ha fokus på viktige tekniske detaljer. Hun trives med å være i stadig utvikling, se nye muligheter og løsninger, samt å forbedre eksisterende prosesser og rutiner der det er hensiktsmessig. Som person er Åse humørfylt, imøtekommende, omgjengelig, engasjert og tydelig.