Jeg vil bli kontaktet


Bjarte_Tolleshaug_Webstep_Innsikt_Bergen

Bjarte Tolleshaug

Seniorkonsulent Business Intelligence - Webstep Innsikt Bergen
Webstep Bergen


+47 411 48 411
http://www.webstep.no Cell +47 411 48 411

Last ned vCard

Bjarte Tolleshaug kom til Webstep Innsikt Bergen i april 2016 fra Telia Sonera. Han har en bachelorgrad i IT-Management fra Handelshøyskolen BI og bred kompetanse fra varierte roller innen ulike bransjer som telekom, consulting og forsikring.

Bjarte har i hele sin karriere arbeidet i grensesnittet mellom IT og forretning. Han er brennende opptatt av bruk av data og analyser til å treffe riktige beslutninger og forbedrede prosesser i virksomheten, og har gode resultater med praktisk anvendelse av forretningsdata og analyser i bedriftene han har arbeidet i.

Bjarte er positiv, lojal og en god relasjonsbygger. Gjennom sitt engasjement og gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter skaper han en positiv driv rundt seg. Han er effektiv og selvgående, og evner å sette teori om til praktisk nytte. Videre er han løsnings- og resultatorientert og har hatt en rekke posisjoner med mye ansvar i sin karriere. De siste årene har Bjarte også hatt oppgaver av teknisk karakter og jobbet i grensesnittet mellom teknologi og forretning. Bjarte ønsker å være en brobygger mellom forretningen og IT, og trives spesielt godt i denne rollen.