Jeg vil bli kontaktet


Cecilie Nerrant

Seniorkonsulent
Webstep Partner, Oslo


+47 404 79 532
http://www.webstep.no Cell +47 404 79 532

Last ned vCard

Cecilie kom til Webstep i mai 2016 og hadde med seg solid praktisk, internasjonal erfaring og sterk kompetanse innen fagområdet test og kvalitetssikring. Hun har god erfaring fra alle faser i prosjekter, fra behovskartlegging og analyse, til drift og forvaltning – strukket over et bredt spekter sektorer og bransjer, som  HR/Helsesektor, distribusjon, E-handel, Energi og Luftfart/logistikk.

Cecilie har betydelig hands on kompetanse og erfaring på bruk av testverktøy som HP ALM, JIRA, Mantis, Squash med flere. Hun benytter metodikk som ISQTB og TMAP og arbeider med smartness tilpasset kundens behov. I tillegg til erfaring som testleder av fagapplikasjoner har hun også erfaring som testleder/tester av webapplikasjoner samt på test av apps på mobile enheter.

Cecilie er operativ og får raskt oversikt over de forretningsmessige og funksjonelle behov. Hennes personlige egenskaper gjør henne til en positiv og engasjert konsulent som jobber målrettet, systematisk og effektivt for å skape verdi for kunden. Cecilie er sertifisert ISTQB i Paris, Frankrike. Hun behersker både engelsk og fransk muntlig og skriftlig, og kom til Webstep med 14 års erfaring fra internasjonalt miljøer.