Jeg vil bli kontaktet


Portretter og gruppebilder av Itera Consulting.

Christian Nordbakk

Seniorkonsulent Business Intelligence
Webstep Innsikt, Oslo


+47 922 33 032
http://www.webstep.no Cell +47 922 33 032

Last ned vCard

Christian Nordbakk er en erfaren konsulent med over 10 års erfaring fra Business Intelligence prosjekter og utvikling av løsninger på Microsoft platformen. Han har spesialisert seg på løsnings- og informasjonsarkitektur, rapportering og analyse, og smidige prosjektmetodikker for hyppige leveranser og sluttbrukerdrevene iterasjoner.

Christian har erfaring fra alle rådgivnings- og utviklingsaspekter av et BI-prosjekt, fra kilde- og behovsanalyse gjennom datavarehusdesign, dataintegrasjon og ETL, til rapportering og monitorering i f.eks Microsoft Sharepoint Server. Han har også tidligere erfaring med systemutvikling i Microsoft .NET/C#.

Gjennom sitt arbeid med Microsoft Business Intelligence har Christian også vært engasjert av Microsoft for å støtte deres kundeansvarlige med teknisk salgsstøtte og rådgivning til eksisterende kunder gjennom et såkalt Virtual Technical Specialist Program (v-TSP), og han har bl.a hold foredrag om rapportering og dataintegrasjon på arrangementer for Microsoft og DND.