Jeg vil bli kontaktet


Christopher Strømmen Nicolaysen Webstep Consulting

Christopher Strømmen Nicolaysen

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 926 92 655
http://www.webstep.no Cell +47 926 92 655

Last ned vCard

Christopher er en erfaren brukerinteraksjonsdesigner og frontendutvikler, med fokus på design og utvikling med høy teknisk og visuell kvalitet. Han er vant med å analysere brukeradferd, og designer dialoger som løser opgaver, enkelt og intuitiv. Resultatet av arbeidet hans kan oppleves i forskjellige apper og flere steder på nettet. Christopher har bakgrunn fra generell GUI-utvikling, 3D og animasjon.

Som frontendutvikler behersker han de fleste W3C-standarder meget godt. Christopher har ekspertise innen brukervennlighet, webutvikling og avansert klientside-programmering med JavaScript og moderne rammeverk. I tillegg har han dyp kunnskap om særegenheter og begrensninger i de ulike nettleserne, og lang erfaring med tilpasning og utvikling av responsive webløsninger. Christopher lager JavaScript kode som validerer i alle nettlesere med mindre spesifikke krav krever annet.

Christopher er alltid positiv og løsningsorientert, og kunder og kolleger er imponert over hans evne til å finne kreative og effektive tekniske løsninger. Som person er han entusiastisk, kunnskapsrik og en sterk bidragsyter i prosjekter. Han har bred erfaring og kunnskap i programmering og er kreativ og rask i forhold til å finne løsninger.