Jeg vil bli kontaktet


David Lindblad

Seniorkonsulent
Webstep Fokus, Oslo


+47 452 78 216
http://www.webstep.no Cell +47 452 78 216

Last ned vCard

David Lindblad kom til Webstep Fokus i februar 2014 og er en konsulent med sterk lidenskap for teknologi. Han fokuserer først og fremst på Microsoft-plattformen og har jobbet med C#/.NET siden den første betaen ble sluppet i år 2000. David har bred erfaring fra ulike roller, blant annet som utvikler, team lead, arkitekt, forsker og utviklingssjef.

Davids fokus på teknologi, og brede erfaring fra prosjekter, har gitt ham mulighet til å jobbe på noen av de mest komplekse og største prosjektene i verden. Han er  en hyppig taler på konferanser og arrangementer, i tillegg til å være pedagog, mentor og coach. David har holdt mange taler og kurs innen områder som Distribuert System Arkitektur, Cloud, Azure, C#/.NET, Test- og utviklingsmetodologier, og på Service Orientert Arkitektur.

Som teamleder er han pragmatisk og mener at team bør være selvorganiserende og ansvarstagende. Han trives best med å lede team basert på agile metoder. I tillegg legger han stor vekt på å involvere kunden i utviklingsprosessen. Forøvrig er David en person med stor yrkesstolthet, som alltid strever etter å komme frem til de beste løsningene gjenn systemer som er billige å vedlikeholde og har lave driftskostnader.

David er for tiden i permisjon.