Jeg vil bli kontaktet


Einar Hartvig Olsen Webstep Kristiansand

Einar Hartvig Olsen

Seniorkonsulent
Webstep Kristiansand


+47 990 91 666
http://www.webstep.no Cell +47 990 91 666

Last ned vCard

Einar er sivilingeniør i datateknikk fra NTNU og på plass i Webstep Kristiansand 1. desember 2015, fra testmanager-rolle i Netthandelen Holding AS. Einar har også betydelig fartstid som seniorutvikler fra GO Mobile, og fra akitekt og seniorutviklerstillinger i Arytmia og Promatica. Han er en habil og meget godt likt fagmann, hele veien fra arkitektur til full stack utvikling og test. Einar har også omfattende erfaring på utvikling for web og mobile enheter.

Einar har arbeidet med oppdragsgivere fra mange og ulike fagfelt og bransjer, som helse, bank-finans, olje-offshore, telekom og netthandel. Han er flink til å sette seg inn i forretningen, og flink til å bygge bro mellom kundens fagfelt og aktuelle teknologiske muligheter, verktøy og plattformer. Einar er dyktig til å se de store sammenhengene – ikke minst fordi han har kjenner så mange og ulike bransjer. Dette gjør ham også dyktig til å mappe krav og ønsker ned til brukervennlige og effektive løsninger.

Einar er en svært verdifull ressurs for de som ønsker en person med oversikt og innsikt fra A til Å i et oppdrag, og som samtidig har kompetanse til å ta ut og løse enkeltutfordringer. I tillegg er han en person som det er lett å samarbeide med, og som går de ekstra milene som skal til for at oppdragsgiver skal bli fornøyd med løsningene sine.