Jeg vil bli kontaktet


Eivind_B._Smedseng_Trondheim

Eivind Brandth Smedseng

Seniorkonsulent
Webstep Trondheim


+47 908 95 314
http://www.webstep.no Cell +47 908 95 314

Last ned vCard

Eivind har sin første arbeidsdag hos Webstep i Trondheim 17. januar 2016, han er utdannet Master of Science i Software Development and Technology fra IT-Universitetet i København og kommer til Webstep fra systemutviklerstilling i Triona AS.

Eivind har en særdeles sterk bakgrunn utviklet gjennom en rekke krevende prosjekter og en betingelsesløs satsing på faglig utvikling. Det siste er oppnådd gjennom systematisk gjennomføring av kurs og sertifiseringer, i tillegg til egenlæring drevet av stor faglig interesse og velutviklet nysgjerrighet. Eivind er sterkt faglig engasjert og har erfaring med et bredt utvalg av teknologier og programmeringsspråk, på back-end blant annet Java (SE, ME, EE), Scala, C og C# og på front-end har han erfaring med HTML / HTML5, CSS og flere rammeverk i JavaScript (AngularJS og PhantomJS).

Eivind jobber godt både i team og alene, han er en effektiv utvikler og leverer alltid med meget høy kvalitet. Med sin klare fagprofil representerer han et positivt løft i ethvert miljø han kommer inn i. Og siden egen læringsevne og -vilje er kombinert med en like stor glede i å dele sin kunnskap med andre, er han en betydelig ressurs for ethvert prosjekt- og fagmiljø.