Jeg vil bli kontaktet


Erlend Nævdal

Rådgiver og seniorkonsulent Webstep Innsikt Bergen
Webstep Bergen


+47 479 06 663
http://www.webstep.no Cell +47 479 06 663

Last ned vCard

Erlend Nævdal er utdannet Master of Science innen industriell økonomi, fra NTNU. Han kom til til Webstep i oktober 2015, med over 12 års bransjeerfaring fra telecom og digitale medier, og har variert erfaring innenfor prosjektledelse, produktutvikling, teamledelse og finansiell styring/controlling.

Erlend har lykkes i sine roller gjennom en ekstraordinær arbeidskapasitet koblet med sterk forståelse for både teknologi og forretning. Han er en strukturert, innovativ og entusiastisk lagspiller som alltid ser etter den beste løsningen til organisasjonens utfordringer i å drive forretningen fremover.

Erlend har erfaring med og er dyktig til å styre og levere på flere arbeidsstrømmer på tvers av geografiske og kulturelle skillelinjer. Han har sterk kompetanse innenfor Product Lifecycle Management, innovasjon, utrullingsplaner og post-deployment support.

Som person er Erlend åpen, romslig og trygg. Han er behagelig å arbeide sammen med, sterk på kommunikasjon og flink til å samhandle med mennesker med forskjellige personligheter og erfaringsbakgrunn.