Jeg vil bli kontaktet


francis

Francis Paulin

Seniorkonsulent
Webstep Fokus, Oslo


+47 922 82 574
http://www.webstep.no Cell +47 922 82 574

Last ned vCard

Francis er utdannet dataingeniør med spesialisering innen softwareutvikling og kom til Webstep Fokus fra Steria i desember 2014. Han  brenner for webutvikling og testdrevet utvikling, men har også erfaring med oppgaver innen kundeoppfølging og prosjektansvar, i tillegg til arbeidet sitt innen systemutvikling. Francis har jobbet mot kundegrupper både innen offentlig og privat sektor.

Francis er veldig opptatt av å holde seg oppdatert på de nyeste teknologiene, han følger med på trender, deltar på Meetups med spennende foredragsholdere, ser videoer, leser bloggposter og følger med på utviklingen innen faglitteraturen. Han deler mer enn gjerne kunnskapen sin, og har holdt flere foredrag om emner han er opptatt av. Francis spesialiserer seg innenfor ASP.NET MVC, HTML5, CSS3, JavaScript og C# .NET.

I prosjekt jobber Francis for å få med seg hele teamet og sitter gjerne sammen med andre for å parprogrammere og diskutere gode løsningsforslag. På fritiden er Francis mye fysisk aktiv, og liker å være sammen med familien sin.