Jeg vil bli kontaktet


Frederic Dorn Webstep Innsikt Bergen

Frederic Dorn

Seniorkonsulent Business Intelligence, Webstep Innsikt Bergen
Webstep Bergen


+47 980 55 660
http://www.webstep.no Cell +47 980 55 660

Last ned vCard

Frederic er PhD i informatikk fra Universitetet i Bergen og kom til Webstep i oktober 2015 fra Sintef, der han arbeidet med avanserte modeller for produksjonsplanlegging av vannkraft for de største norske kraftselskapene. Produktene han jobbet med for SINTEF har nå stor utbredelse i energibransjen og optimaliserer vitale og kritiske områder for kundene.

Frederic har jobbet med utvikling av nye beregningsmetoder, utvikling av nye produkter, og videreutvikling og effektivisering av eksisterende programvare.  Gjennom doktorgrads- og forskningsarbeidet på Universitetet i Bergen, utviklet han også metoder som har fått stor oppmerksomhet og som har blitt gjenbrukt mange ganger i internasjonale forskningsmiljøer.

Frederic blir satt stor pris på for sin faglige dyktighet, sin arbeidsmoral, og evnen til raskt å forstå kompliserte sammenhenger på nye fagfelt. Han er kjent som en dyktig og nytenkende utvikler og har en tillitsvekkende, positiv og utadvendt personlighet. Dette gjør at han blir svært godt likt av de han jobber for og sammen med.