Jeg vil bli kontaktet


Geir Gullestad Pettersen

Seniorkonsulent
Webstep Stavanger


+47 902 42 287
http://www.webstep.no Cell +47 902 42 287

Last ned vCard

Geir er en systemutvikler og konsulent med en sterk teknisk bakgrunn og en lidenskap for teknologi. Han har erfaring fra store og små konsulentselskaper samt selskaper som jobber med produktutvikling, som Comperio og Conta. Hans erfaring omfatter både nasjonale og internasjonale kunder i ulike markedssegmenter som media, finans, nyheter olje og gass. Geir har bekledd roller som utvikler, arkitekt, produktansvarlig, leder samt konsern IT-sjef.

Geir har en genuin lidenskap for teknologi, han har både interesse og evner til å raskt lære seg nye ting. I sine siste prosjekter har han typisk fungert som teknisk ansvarlig eller scrum-master. Han har vært dypt involvert i teknisk arkitektur, prototyping og forskning. Dette er områder som engasjerer ham, og som han gjerne bidrar med i framtiden også. 

Geir ser nytten av kunnskapsdeling og deler gjerne sin erfaring med andre. Hos Comperio var han ansvarlig for intern opplæring og leverte kurs til kundene. Han har også fungert som foreleser og opplæringsansvarlig da han var ansatt i Bouvet og Accenture.