Jeg vil bli kontaktet


W

Henrik A. Fyhn

Seniorkonsulent Business Intelligence
Webstep Innsikt, Oslo


+47 414 52 021
http://www.webstep.no Cell +47 414 52 021

Last ned vCard

Henrik kom til Webstep Innsikt i Oslo i oktober 2015 Oslo, med dybdekunnskap på SQL Server. Han har lang fartstid fra store prosjekter og forskjellige organisasjoner, og har god forståelse for hva som skal til for å kunne levere. Henrik er ydmyk for den kompetanse og erfaring som andre mennesker har, og ser viktigheten av godt samarbeidsklima for å nå resultater. Han er fleksibel og  flink til å lytte, men har samtidig klare meninger om hva som fungerer og kreves i et godt prosjekt. Det er en nyttig kombinasjon.

Henrik er opptatt av å forstå de fundamentale utfordringene kunden har, og av å finne en løsning som dekker kundens behov på en god måte.Han sverger til åpen og ærlig dialog rundt arbeidet som skal gjøres, og snakker godt både med forretningssiden og teknikere. Henrik tar også gjerne rollen som brobygger mellom de to.

Henrik har jobbet med mange ulike utfordringer og fagfelt innenfor BI. Han har brukt mye tid på integrasjon og modellering, og synes det er spennende å se hvordan BI-fagområdet kan utnytte de tjenestene som finnes i skyen. For de som ikke kan eller ønsker å bruke skytjenester, har Henrik god nytte av sin betydelige erfaring fra svært mange on-premise installeringer og rollouts.