Jeg vil bli kontaktet


Idar_Borlaug_Webstep_i_Bergen

Idar Borlaug

Seniorkonsulent
Webstep Bergen


+47 975 29 013
http://www.webstep.no Cell +47 975 29 013

Last ned vCard

Idar er sivilingeniør, NTNU, og kom til Webstep i Bergen i desember 2014, etter seks år som konsulent i Bouvet. Han er en ivrig utvikler og har jobbet mye med Java- og Linux-baserte web- og integrasjonsløsninger. Alle systemene han er involvert i er tilpasset kontinuerlig utrulling og raske leveranser. Idar har god oversikt og innsikt i teknologiske muligheter og løsninger, og er en høyt verdsatt konsulent ute hos kunden.

Idar har vært en nøkkelressurs for Bergen kommune gjennom hele arbeidsforholdet sitt i Bouvet. Der, og gjennom arbeid for kommunenes sentralforbund, KS, har Idar spilt en sentral rolle i utvikling av fremtidsrettede og nyskapende selvbetjenings- og automatiseringsløsninger mellom oss borgere og det offentlige.

Idar er svært aktiv innen eksterne og interne fagfora, han er interessert i utviklingen av faget sitt, spesielt med tanke på nye trender som DDD, CQRS, hendelsesbaserte applikasjoner, reaktiv programmering og DevOps. Dette har gjort ham til en mye brukt foredragsholder, både i fora som JavaBin og JavaZone og ute hos kunder som har sterkt fokus på hvilke muligheter ny teknologi og nye metoder kan bidra til å realisere.