Jeg vil bli kontaktet


Ines Alegria Ulimoen

Prosjektleder
Webstep Partner, Oslo


+47 454 89 120
http://www.webstep.no Cell +47 454 89 120

Last ned vCard

Ines er prosjektleder med solid erfaring fra IT- og utviklingsprosjekter. Hun har jobbet som prosjektleder på kundesiden, med inngående erfaring fra anskaffelser, leverandøroppfølging og leveransestyring. Ines er PRINCE2 Practitioner-, ITIL- og Scrum Master-sertifisert. Med sin kompetanse og mer enn 10 års erfaring fra ulike IT-roller fra ulike industrier ved oppstart i Webstep i august 2016, har hun dokumentert god forståelse for det forretningsmessige perspektivet ved innføring av nye IT-løsninger. Ved siden av erfaring som konsulent og prosjektleder, har hun tidligere jobbet med teknisk salg og som support-ingeniør og utvikler.

Ines har arbeidet i store transformasjonsprosjekter for internasjonale selskaper, med ansvar for blant annet innføring av nye IT-løsninger, workshopsledelse og kravspesifisering. HUn er vant til å jobbe i forskjellige prosjektorganisasjoner med forskjellige interessenter, og er meget tilpasningsdyktig både med hensyn til prosjektorganisasjon og metodikk. I flere av sine prosjekter har Ines også hatt testlederrollen, og har håndtert samtidige roller som testleder, prosjektleder og endringsleder med god kontroll. Hun kjenner til flere tekniske løsninger og har god erfaring i ulike prosjektmetodikker og testverktøy.

Ines er omgjengelig og proaktiv og får meget gode tilbakemeldinger fra kunder på sin strukturerte arbeidsform. Hun arbeider smidig og ukomplisert inn mot ulike deler av organisasjonen, hun har velutviklede kommunikasjonsevner, stor arbeidskapasitet og evne å koordinerte kompliserte prosesser. Ines har også meget god skriftlig fremstillingsevne og stiller høye krav til dokumentasjon og rapportering.