Jeg vil bli kontaktet


Jan-Ivar Abrahamsen

Seniorkonsulent
Webstep Partner, Oslo


+47 908 26 036
http://www.webstep.no Cell +47 908 26 036

Last ned vCard

Jan-Ivar er en dyktig prosjektleder, som i de siste åtte årene har arbeidet i prosjekter for Helse Sør-Øst og Helsedirektoratet. Fra tidligere har han erfaring fra telekommunikasjon, logistikk, bank og finans. Han har igjennom en karriere på 30 år opparbeidet erfaring i de fleste prosjektrollene og kjenner godt til prosjekt som organisasjonsform. Han kan dermed bistå og coache sine prosjektdeltakere på en god måte i prosjektene. Han lærer fort, har god teknisk kompetanse, er løsningsorientert, analytisk, strukturert, metodisk, leveranseorientert, har god oversikt og kontroll i prosjektene han leder. Han har også ledererfaring fra linjen, som leder for en nordisk seksjon med prosjektledere.

Jan-Ivar har også arbeidet som instruktør med ansvar for utarbeidelse av kurs og undervisning, både på engelsk og norsk. Hans kjernekompetanse ligger i ledelse av utviklingsprosjekter, både i typiske leveranse- og kundeprosjekter. Han har en tydelig metodisk tilnærming og er sertifisert prosjektleder innen Prince II og PMP® (Project management Professional). Han har god kunnskap om metoder generelt og har i de senere årene benyttet elementer av smidig prosjektstyring, både i fossefallsprosjekter og rene smidige løp. Han har også god kompetanse i organisering og gjennomføring av test, både i mindre prosjekter og i større programmer.

Jan-Ivar har gjennom sin lange fartstid opparbeidet gode leder- og mellommenneskelige egenskaper, inkludert en meget solid flerkulturell forståelse. Dette inkluderer bruk av off-shoring ressurser fra India. Jan-Ivar kjennetegnes at han er team orientert, målrettet, strukturert, drivende og en engasjerende leder som setter samarbeid i høysetet. Han er sterk på arbeidsmetodikk og har gode evner til å få mennesker til å jobbe sammen, har god teknologisk forståelse, oppfatter problemstillinger raskt og er løsningsorientert.