Jeg vil bli kontaktet


Joakim Lindh

Forretningsutvikler IoT
Webstep Konsern


+47 489 50 104
Gå til LinkedIn profilen til Joakim Lindh http://www.webstep.no Cell +47 489 50 104

Last ned vCard

Joakim er forretningsutvikler IoT i Webstep og kom fra Texas Instruments (TI) i februar 2017. I TI jobbet han i et globalt marked på områdene produktdefinering, programvareutvikling og produksjonssetting av trådløse, sammenkoplede systemer og løsninger. 

Tett samarbeid med kolleger og kunder, i alle faser av definerings- og utviklingsløp, har gitt Joakim en unik forståelse av systemutvikling generelt og utfordringene rundt ny teknologi spesielt. Dyp forståelse for feltet henger også sammen med at han selv har utviklet integrert – «embedded» – programvare og at han egenhendig har arbeidet med feildetektering og feilretting på komplekse trådløse løsninger. Tar du med at han har skrevet brukerveiledninger og markedsmateriell, og holder egne foredrag på konferanser, er det lettere å forstå evnene hans til å gjøre vanskelige ting forståelige og håndgripelige. Det forklarer også hvorfor han er en høyt verdsatt rådgiver, medspiller og forretningsutvikler både for kunder og på tvers i Webstep.

Joakim er ambisiøs på egne og oppdragsgiveres vegne, han motiveres av tekniske utfordringer og stiller høye krav til kvaliteten i alt han gjør. Han er utadvendt, har godt humør, og trives der det mye skjer raskt. Han stortrives med forretningsutvikling – og spesielt på området han brenner for; trådløs kommunikasjon, sikkerhet og IoT. Sist men ikke minst, er Joakim velorganisert, enkel og motiverende å jobbe sammen med – og en lagspiller som med glimt i øyet spiller sine teamkolleger gode.