Jeg vil bli kontaktet


Jon_Are_Storloekken_Webstep_Partner_2

Jon Are Storløkken

Prosjektleder og rådgiver
Webstep Partner, Oslo


+47 468 96 209
http://www.webstep.no Cell +47 468 96 209

Last ned vCard

Jon Are er MBA, Master Teknologi og Innovasjon og Bachelor Informatikk, og kom til Webstep fra Capgemini i august 2013. Han har en bred faglig bakgrunn med Master innen Teknologi og Innovasjon så vel som innen Business Administration.  Han fullførte en MBA i 2012 som en del av at han ser at personlig utvikling mot en mer forretningsnær rolle som en ønsket vei.  Ved å bruke erfaring og en kombinert utdannelse som basis kan han bidra på flere nivåer i verdikjeden og helhetsbildet til en kunde.

Jon Are har kompetanse innenfor alle faser av et prosjekt fra tilbudsarbeid, kravspesifisering, design, arkitektur, og gjennomføring.  I tillegg har han erfaring fra rådgivningsarbeid innen analyse av IT-strategiske problemstillinger på et overgripende nivå. Gjennom en rekke prosjekter har han opparbeid seg bred kompetanse, og spesifikk erfaring med saksbehandlings- og selvbetjeningsløsninger. Han har sterk teknisk kompetanse innenfor SOA/mellomvare, transaksjonshåndtering, databaser og informasjonsmodellering.

Jon Are  har også en svært god forretningsmessig forståelse kombinert med mange års erfaring fra flere krevende prosjekter. Dette gjør ham til en konsulent med kapasitet til å dekke krevende og omfattende roller i prosjektgjennomføring. Jon Are sitt engasjement, hans positive holdning, og hans sterke analytiske egenskaper gjør ham til en konsulent som kundene vil ha stor nytte av.