Jeg vil bli kontaktet


Jon Brostrup Muller Webstep Stavanger

Jon Brostrup Muller

Seniorkonsulent
Webstep Stavanger


+47 994 46 777
http://www.webstep.no Cell +47 994 46 777

Last ned vCard

Jon er sivilingeniør, kom til Webstep i februar 2015 og er en erfaren utvikler, løsningsarkitekt, technical lead og prosjektleder innenfor IT utviklingsprosjekter. Jon har særlig kompetanse på web-applikasjoner på .Net-plattform.

I mange år har Jon hatt et sentralt ansvar for utvikling og forvaltning av web og e-handelsløsningen til Laerdal Medical. Dette har gitt ham en bred erfaring innen mange ulike disipliner. Som utvikler og arkitekt har han hatt fokus på å finne gode tekniske løsninger, og i rollen som applikasjonsansvarlig har han hatt fokus på forstå de forretningsmessige behovene og å tenke langsiktig. Jon har også jobbet som prosjektleder med ansvar for utviklingsteam på 2-5 personer.

Jon har erfaring fra alle faser i utviklingsprosjekter: Behovsanalyse, kravspesifikasjon, bemanning av utviklingsteam, prototyping og arkitektur, prosjektledelse og gjennomføring, testing, utrulling og drift. Han motiveres av å forstå de forretsningsmessige behovene, og finne praktiske og brukervennlige løsninger. Jon har god forståelse for infrastruktur, følger med på teknologiske trender og er opptatt av hvordan disse kan omsettes til forretningsmessige gevinster. Han trives både med å jobbe selvstendig og i team og er nysgjerrig, kreativ og løsningsorientert.