Jeg vil bli kontaktet


Kaare_Brekke_Webstep_Trondheim

Kåre Brekke

Seniorkonsulent
Webstep Trondheim


+47 915 70 490
http://www.webstep.no Cell +47 915 70 490

Last ned vCard

Kåre er sivilingeniør fra NTNU og kom til Webstep i september 2013 fra Hemit og rolle som løsningsarkitekt og senior systemtvikler. Han har 6 års erfaring med systemutvikling og løsningsarkitektur på ulike plattformer. Primærplattformen er Microsoft .NET, men han har også erfaring med Java, Python og node.js.

Kåre er en teamorientert og toneangivende løsningsarkitekt og utvikler; uformell, pragmatisk,  resultatorientert og enkel å samarbeide med.  Han har solid kompetanse hele veien fra kravspesifikasjon og design av arkitektur, til implementering av alt fra databasen til presentasjonslaget – og ikke minst; han deler gjerne sin kunnskap i kommunikasjon med sine kolleger.

Kåre har god erfaring med ASP.NET MVC, WCF, Entity Framework og MS SQL Server, og jobber daglig med Visual Studio. Testdrevet utvikling og design patterns oppfattes som en selvfølge og er en integrert del av systemutviklingen. Kåre er kjent for å levere høy kvalitet på kort tid, han har teften og det veltrente øyet for de enkle og riktige løsningene, og en velbegrunnet tro på at løsningen alltid finnes.