Jeg vil bli kontaktet


Katia Saggio

Seniorkonsulent Business Intelligence
Webstep Innsikt, Oslo


+47 951 32 535
http://www.webstep.no Cell +47 951 32 535

Last ned vCard

Katio kom til Webstep Innsikt i Oslo i oktober 2016. Hun har tatt profesjonsstudiet i samfunnsøkonomi ved UiO, med tilleggskurs i programmering og finansmatematikk, og gikk ut med mastergrad i 2011 etter å ha levert oppgaven «Does Norges Bank React to the Changes in the Nominal Exchange Rate?». Katia er født i Russland, har bodd i Norge siden 2003 og snakker flytende norsk og engelsk.

Katia er lidenskapelig opptatt av tall og visualisering – og har en unik bakgrunn for å skape rom for tall- og faktabaserte beslutninger hos kundene våre; en egenskap som i økende grad og med god grunn settes pris på i konsulentmarkedet. Hun har godt kjennskap til Microsoft BI løsninger (Excel, SSRS, Power BI, Transact-SQL), Qlikview, CRM Dynamics, faktureringssystemer (Oracle-basert eGlobal, SQL-basert INS2000). Noe kjennskap til Crystal Reports, Python, R, samt til statistiske programmer brukt i undervisning, som MatLab, Stata.

Katia kommer fra stilling som Quality Controller i AON Norway, der hun hadde ansvar for utvikling og design av rapporter og BI løsninger i tett samarbeid med forretningen og databaseadministrator. Løsningene inkluderer SQL Reporting Services, Power BI og Qlikview.