Jeg vil bli kontaktet


Kenneth Nemtsinkow Webstep Innsikt Bergen

Kenneth Nemtsinkow

Seniorkonsulent Business Intelligence Webstep Innsikt Bergen
Webstep Bergen


+47 909 73 385
http://www.webstep.no Cell +47 909 73 385

Last ned vCard

Kenneth Nemtsinkow kom til Webstep i Bergen i mars 2016 og er en brennende engasjert BI-konsulent med stor interesse for kundens utfordringer, og evne til å skape merverdi og nytte gjennom BI-løsningene han arbeider med. Kenneth har variert sektor- og bransjeerfaring og arbeider gjerne med alle prosesser innenfor BI, fra ETL og datavarehusmodellering til utarbeiding av rapporter og dashboards. Kenneth jobber godt og motiverende sammen med forretningsbrukerne.

Kenneth har dekket ulike roller i prosjektene han har vært involvert i, og har erfaring både som arkitekt, lead developer, BI- og ETL-utvikler fra forskjellige BI-prosjekter. Han har i hele sin karriere sørget for å holde seg faglig oppdatert gjennom kursing og videreutdanning, og har i dag en meget god oversikt over og dybdekunnskap innenfor Microsoft SQL Servers BI-portefølje.

Kenneth har også lang erfaring som teknisk prosjektleder og teamleder, han er sertifisert Scrum Master og har flere kurs og sertifiseringer, også innenfor prosjektledelse og ITIL. Som person er Kenneth utadvendt og omgjengelig, åpen og ærlig., og han kommuniserer godt med medarbeidere fra forskjellig faglig bakgrunn.