Jeg vil bli kontaktet


Kristina_Myhr_Webstep_Partner

Kristina Holmelid Myhr

Prosjekt- og testleder
Webstep Partner, Oslo


+47 975 26 684
http://www.webstep.no Cell +47 975 26 684

Last ned vCard

Kristina kom til Webstep Partner i februar 2014 og er en allsidig konsulent som på få år opparbeidet seg solid erfaring som testleder i store offentlige prosjekter. De to siste årene har hun også fått god erfaring som endringsleder og prosjektleder, i prosjekter hos blant annet UDI, som kjører en multisource leverandørmodell i sine utviklingsprosjekter innenfor forvaltning og nyutvikling.

Som konsulent har Kristina meget gode samarbeidsegenskaper, og en god evne til å kommunisere. Hun er nøyaktig og kvalitetsbevisst, og kan raskt settes inn i nye oppdrag og problemstillinger.  Fokus på å levere kvalitet henger tett sammen med Kristina sin åpenhet og evne til å se etter forbedringsmuligheter i prosjekter.

Kristina er IPMA og PRINCE2 sertifisert prosjektleder, i tillegg til at hun har ISTQB Advanced Testmanager sertifisering. Kristina engasjerer seg sterkt i fag, og har vært fagansvarlig for testleder faggruppe. Som konsulent er Kristina engasjert, nysgjerrig, søker kontinuerlig etter forbedringsprosesser i prosjekter hun er involvert i.