Jeg vil bli kontaktet


krostoffer_aashaug_webstep_fokus

Kristoffer Aashaug

Seniorkonsulent
Webstep Fokus, Oslo


+47 416 21 661
http://www.webstep.no Cell +47 416 21 661

Last ned vCard

Kristoffer har solid erfaring som utvikler av .NET-baserte løsninger. Han har jobbet mye med både Windows-applikasjoner og applikasjoner på web, og har gjennom sin prosjekterfaring opparbeidet seg kompetanse innen arkitektur, integrasjon, programmering og brukergrensesnitt. Han har også blitt godt kjent med ulike typer systemutviklingsmetodikker, og har i senere tid jobbet mye med Scrum. Kristoffer er også sertifisert utvikler på Microsoft-plattformen.

Utover dette har Kristoffer en stor teknisk kompetansebredde og erfaring med en rekke programmeringsspråk og utviklingsverktøy. Han har arbeidet med bl.a. Java, .NET, Perl, C/C++, VB, MySQL, MS SQL Server og  Oracle. Han har også erfaring med en del av teknologiene rundt XML (XML, XSLT, XSD), samt en rekke web-teknologier som ASP.NET, MVC, EPiServer, JQuery, AJAX og CSS.

Som person er Kristoffer positiv og ansvarsfull, og er opptatt av å forstå kundens utfordringer og løse disse mest mulig effektivt. Høy produktivitet er et av Kristoffers varemerker.