Jeg vil bli kontaktet


Lars_Mathiesen_Webstep_i_Bergen

Lars Mathiesen

Seniorkonsulent
Webstep Bergen


+47 930 07 068
http://www.webstep.no Cell +47 930 07 068

Last ned vCard

Lars Mathiesen er en svært erfaren utvikler og teknisk ansvarlig i flere store portalprosjekter.  Gjennom lang tid er Lars vist stor tillit hos sin Webstep-oppdragsgiver innen bank/finans. Sentrale oppgaver for Lars er å definere løsninger som oppfyller tekniske og forretningsmessige målsetninger hos kunde, og bidra til vellykket realisering i et krevende faglig og miljø. I sin oppgaveløsing drar Lars nytte av sitt  engasjement, sin lydhørhet og evnen til å fange sentrale utfordringer og evnen til å skape og forankre gode løsninger.

Lars har mange års erfaring med utvikling av windows- og webapplikasjoner på .NET plattform, herunder erfaring med design og utvikling på SQL Server, BizTalk Server, Sharepoint Portal Server, Content Management Server, Exchange Server og integrasjon mellom disse produktene.

I oppgavespekteret ligger coach-oppgaver i utviklerteam, definering av aktiviteter nødvendige for gode leveranser, og gjennomføring av design og utvikling.  Arbeidsoppaver og ansvar fordrer tett samarbeid med arkitekt og prosjektleder for vellykket gjennomføring i henhold til leveranseplaner og estimater. Videre er samarbeid med applikasjonsdrifterne essensielt for gode overleveringer til support og drift.