Jeg vil bli kontaktet






Svart_paa_hvit_ikon2-110x150

Line Gunnarrud

Seniorkonsulent
Webstep Partner, Oslo


+47 905 85 318
http://www.webstep.no Cell +47 905 85 318

Last ned vCard

Line Gunnarrud kom til Webstep Partner i august 2015 fra stilling som leder PMO i Colorline, med ansvar for Color Line IT sitt prosjektkontor og med overordnet ansvar for Color Line sin prosjektmetodikk og alle prosjekter. Hun er utadvendt, strukturert og initiativrik, og trives med høyt tempo og mange baller i luften. Line dedikert, målbevisst og flink til å skape gode og resultatskapende arbeidsmiljøer, hun har stor arbeidskapasitet, setter seg raskt inn i nye oppgaver og organisasjoner, og har sin styrke i – og trives med – krevende større prosjekter.

Line har god kompetanse innenfor prosjektmetodikk (PMI) og kompetansebygging av prosjektledere. Hun har vært fagansvarlig for prosjektledelse og systemutviklingsmetodikk, og har god erfaring med utvikling, implementering og bruk av elektroniske prosessguider.  En av hennes sterkeste sider er å bygge bro mellom forretning og IT, da hun er dyktig til å identifisere teknologiske muligheter som gir forretningsmessige gevinster.

Line har vært prosjektleder for systemutviklingsprosjekter og implementeringsprosjekter i privat og offentlig sektor, herunder i arbeid med krav til, og valg og implementering av verktøy på kunde-/brukersiden. Hun har ledet flere utviklingsprosjekter i Norge, Sverige og Danmark, hvor hun har hatt roller som både prosjektleder og Scrum Master. Line har også god erfaring med internasjonale prosjekter og outsourcing av arbeidsoppgaver til India. Videre har hun gode kunnskaper om arkitektur og virksomhetsarkitektur samt både .NET og Java som utviklingsplattform.

Line har meget god kjennskap til tjenesteutsetting av IT-tjenester, både på utviklings- og driftssiden, herunder både RFI og RFP prosesser, samt evaluering av både leverandører og teknologiske løsninger. Hun har prosjektledet tjenesteutsetting av IT-infrastruktur og Servicedesk, hun har lang erfaring med anbudsarbeid både som forvalter og som andsvarlig for å utforme og kvalitetssikre kontrakter.