Jeg vil bli kontaktet


Lulzim_Bilali_Webstep_i_Bergen

Lulzim Bilali

Seniorkonsulent Business Intelligence, Webstep Innsikt Bergen
Webstep Bergen


+47 948 29 196
http://www.webstep.no Cell +47 948 29 196

Last ned vCard

Lulzim Bilali har mastergrad i Information System Development fra HAN University of Applied Sciences, Arnhem, Nederland, der han etter mastergraden, fra 2007 – 2011, arbeidet som forsker, utvikler og foreleser.

Lulzim kom til Webstep i januar 2015 fra fire år som leadutvikler og arkitekt på verktøyet Quipu, et nederlandskutviklet verktøy for automatisering av datavarehusbygging. Verktøyet er utviklet og leveres fra QOSQO – et spinoff-selskap av BI-konsulentselskapet Nippur.

Lulzim har omfattende erfaring i modell-til-modell transformasjoner og automatisk kodegenerering med fokus på datavarehus. Som leading edge-konsulent på dette området, har Lulzim hjulpet forskjellige organisasjoner med å forbedre BI-arkitekturen sin og med opplæring og implementering av automatisert datavarehusbygging innen sektorer som bank/finans, helse, media og telecom. Fra november 2013 har Lulzim, blant annet, arbeidet med automatisering av datavarehusbygging for Bank of England, gjennom utarbeidelse av arkitektur basert på Data Vault og med opplæring av datavarehusteam.