Jeg vil bli kontaktet


Marius Kotsbak

Marius Bjørnstad Kotsbak

Seniorkonsulent
Webstep Trondheim


+47 988 55 249
http://www.webstep.no Cell +47 988 55 249

Last ned vCard

Marius  er utdannet bachelor i datateknikk ved HiST og master i kybernetikk ved NTNU og har jobbet med design, implementasjon og testing av IT-løsninger basert på en rekke teknologier, med hovedvekt på Java og C++.

Marius  kom til Webstep i august 2013 fra utviklerstilling i Micronax. Han har jobbet med diverse løsninger innen software og elektronikk/hardware for Boost Communications A/S og Geneseque A/S. Erfaringen hans omfatter full livssyklus innen applikasjonsutvikling, fra idé til forvaltning. I prosjektene har han hatt ansvar for applikasjonsarkitektur og løsningsdesign, utviklingsmiljø, utvikling, utrulling og drift. Dette omfatter også verktøy som Jira og Jenkins.

Marius har jobbet med løsninger for media-/mobilbransjen, med håndtering av SMS, e-post og andre mobil- og webløsninger. Han er meget sterk på Java og C++. Han har også jobbet med Javascript/Node.JS og HTML5 og  har meget god databasekunnskap og erfaring med NoSQL.

Marius kan generelt mye om parallellisme (multitrådede/-taskende systemer, synkronisering, deadlocking etc.) og har veldig god forståelse for ytelse og minnehåndtering. Unikt for Marius er hans erfaring med løsninger basert på mikrokontrollere oppkoblet mot elektronikkhardware.