Jeg vil bli kontaktet


Marius Kristensen Webstep Consulting

Marius Kristensen

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 990 09 294
http://www.webstep.no Cell +47 990 09 294

Last ned vCard

Marius kom til Webstep i mars 2015 fra seniorkonsulentstilling i Broadnet, tidligere Ventelo. Karrierern sin startet han i Telenor Mobil der han opparbeidet seg mye erfaring med integrasjoner, java og REST-APIer, og der han raskt ble vist stor tillit, både i utviklingsteam og innen teamledelse, blant annet med fokus på kvalitetssikring av leveranser fra deltakere i distribuerte prosjektgrupper.

Marius er en engasjert og humørspredende seniorkonsulent med syv års erfaring som javautvikler ved inngang i Webstep. Han setter seg raskt inn i nye områder, kommuniserer godt med forretningssiden og fagfeller, og skaffer seg raskt et skarpt overblikk over viktige og kritiske sammenhenger som er avgjørende for leveransens kvalitet.

Marius er engasjert, læringsdyktig og er meget inspirerende å jobbe sammen med.  Han deler mye og gjerne av sin kunnskap, og er opptatt av å lære om, sette seg inn i og ta i bruk nye og nyttige verktøy, teknologier og metoder. Han er også en engasjert bidragsyter og igangsetter av meetups og communities. En av Marius gode historier er da han utviklet ordreløsning for sin tidligere arbeidsgiver på 30 – tretti – dager –  til stor begeistring på mottakersiden.