Jeg vil bli kontaktet


Markus Fanebust Dregi

Seniorkonsulent
Webstep Bergen


+47 982 19583
http://www.webstep.no Cell +47 982 19583

Last ned vCard

Markus har en doktorgrad i informatikk fra Universitetet i Bergen. Her har han forsket på algoritmer som identifiserer strukturer og som preprosesserer data. Resultatene fra prosjektene har han presentert på høyt anerkjente internasjonale konferanser.Underveis har han blant annet jobbet med utvikling hos NISIS Communications og for Vizrt. 

Markus er en dyktig medarbeider som raskt setter seg inn nye problemstillinger og verktøy. Han har en egen evne til å identifisere nøkkelutfordringer og finne gode løsninger på disse; dette uavhengig av om det eksisterer verktøy for å løse oppgaven eller om det kreves nytenkning og kreativitet. I tillegg har han gode presentasjonsferdigheter som gjør at han på en ryddig måte kan inkludere både team og ledelse i de avgjørelser som tas.

Markus sin meget høye arbeidskapasitet og engasjement for å levere gode løsninger blir satt stor pris på av dem som jobber sammen med ham eller som er avhengig av hans resultater. Han en utadvendt og positiv medarbeider som er enkel å samarbeide med. Han setter pris på ukompliserte løsninger og vet å jobbe metodisk mot kundens mål, både selvstendig og i team.